Raw Power

Sentrifuger er noe av det ypperste for å få en ren og frisk olje til din motor!

Raw Power er den sentrifugen som er billigst og kan gi mest mulig utav sin verdi.SELKO MOTOR ER FORHANDLER FOR DISSE SENTRIFUGENE FOR SKANDINAVIA!

RAW POWER SENTRIFUGE
En ny og større sentrifuge for mange ulike væsker!
Med en av disse sentrifuger kan du rengjøre følgende væsker: 
Motorolje, girolje, hydraulikkolje, råolje, biodiesel, skjæreolje fra mekanisk bearbeidning, gull og sølvgjenvinning, skjærevæske ved glasskjæring
planteoljer av alle sorter, ulike typer juice og viner, vodka destillering og sikkert mange andre væsker ikke nevnt her.

Vi har nå muligheter til å levere to størrelser av sentrifugene.
RAW POWER SENTRIFUGE, og RAW POWER BEAST SENTRIFUGE.

Selko Motor har fått retten til å selge disse fantastiske sentrifugen i Skandinavia. 
Vi har nå solgt sentrifuger til rengjøring av planteoljer, skjæreoljer og andre oljetyper. 
Det er flere fordeler enn ulemper med denne sentrifugen, som er solgt over 300 stykk.

 

.
unquote

Raw Power Sentrifugen er bygget med spesiell tanke på at den skal være lett å montere, enkel å bruke og lett å flytte. Ved å montere motoren direkte på rotoren, så er det ikke behov for trykkpumper, manometre og annet tilbehør.
I og med at det ikke finnes noen slanger under trykk, så behøver du ikke være redd for att en slange skal hoppe av eller gå i stykker med spill av olje som resultat.

Rotasjonshastigheten kommer opp i 6000 omdreininger og det garanterer at du kan rense den mest skitne oljen, uansett om det er brukt planteolje (WVO) eller motorolje.
Rotasjonshastigheten resulterer i en sentrifugal kraft på 3000 G på hver partikkel i oljen. På den største sentrifugen kommer kraften opp i 5800 G! Vann kan separares fra oljer, vad å varme opp oljen så vannet fordamper.Raw Power Sentrifugen er bygget med spesiell tanke på at den skal være lett å montere, enkel å bruke og lett å flytte. Ved å montere motoren direkte på rotoren, så er det ikke behov for trykkpumper, manometre og annet tilbehør.
I og med at det ikke finnes noen slanger under trykk, så behøver du ikke være redd for att en slange skal hoppe av eller gå istykker med spill av olje som resultat.

Rotasjonshastigheten kommer opp i 6000 omdreininger og det garanterer at du kan rense den mest skitne oljen, uansett om det er brukt planteolje (WVO) eller motorolje.
Rotasjonshastigheten resulterer i en sentrifugal kraft på 3000 G på hver partikkel i oljen. På den største sentrifugen kommer kraften opp i 5800 G! Vann kan separeres fra oljer, vad å varme opp oljen så vannet fordamper.

 

 
 

Rengjøring av Sentrifugen

Å ta ut rotoren for rengjøring er veldig lett. Låsingen av rotoren til motorens aksel er konstruert slik at en kort dreining av en koppnøkkel løsner rotoren. Du behøver ikke skru flere omdreininger. Deretter er det bare å løfte den rett opp

Oppvarming av oljen
Som bildene viser til høyre leveres sentrifugen med oljevarmer i form av ett 1000 watts element.
Elementet har innebygget termostat så du justerer temperaturen som du selv ønsker. Jo høyere temperatur, desto bedre, da vann fordamper lettere, oljen renner hurtigere gjennom og partiklene sentrifugeres lettere ut fra oljen.

På bildet i midten til høyre her, ser du frekvensregulatoren for justering av rotasjonshastigheten.

Noen sifrer, KUN FOR PLANTEOLJE:
8 - 40 l/t 3450 o/min/1200G oljetemp. 30 C
40 - 60 l/t 3450 o/min/1200G oljetemp. 65 C
60 - 100 l/t 6000 o/min/3600G oljetemp. 65 C
Maks gj.str.hast.for planteoljer: 120l/t
For andre mere tynnflytende væsker er kapasiteten mye høyere!

Pris: 24500,- kr ,- (inkl mva)