Luftsolfangeren SV 14

SV 14 er den mest solgte solfangeren. Årsaken ligger i at den har en størrelse som passer de fleste hytter.-

 

.
quote . unquote

 

 

SV14 er den mellomste luftsolfangeren i programmet og den har større bruksområder. Den er den mest solgte modellen i solarventi programmet. Den passer til hytter og andre bygninger , SV14 er kun 200 x 72 cm x 5 cm tykk. Den har en ramme som fås i ren aluminium, pulverlakkert hvit eller sort.
SV14 kan også levereres med takstativ og tilbehør for sikker og vanntett gjennomføring i tak. Våre takkit er tilpasset ulike taktyper som ståltak, papptak eller takstein. Uansett taktype finner vi en løsning. Tak kit kjøpes separat.
SV14 høyner utetemperaturen med ca 20-30° C. Man kan si den fungerer som en stor ventilator, men tilfører allikevel rommet mye tørr forvarmet luft som er 20-30 grader varmere enn uteluften. Den kan avfukte 7 liter vann i ei gjennombløt hytte pr døgn.

SV14 pumper inn 60 m3/t med tørr luft, Maks antall kvm på bygningen er 70 m2. Effekten i watt varierer mellom 700 og 1000 watt. Dette er avhengig av hvor mye solstrålene treffer panelet. Jo høyere opp på fjellet hytta ligger, desto høyere temperatur får du. Kr 10775,-